Over ons

Ben jij een gepassioneerde hengelsporter die op zoek is naar de beste deals en hoogwaardige producten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Hengelwijzer.nl is dé plek waar je terecht kunt voor het vergelijken van meerdere webshops, zodat jij altijd de beste prijzen en producten kunt vinden.

Wij begrijpen als geen ander dat het vinden van de juiste hengelsportartikelen soms overweldigend kan zijn. Met zoveel verschillende webshops en producten op de markt kan het een uitdaging zijn om de beste keuze te maken. Daarom hebben wij Hengelwijzer.nl gecreëerd, jouw persoonlijke gids door het hengelsportlandschap.

Bij Hengelwijzer.nl streven we ernaar om jou tijd en geld te besparen. Ons team van enthousiaste hengelsportliefhebbers heeft hard gewerkt om een platform te creëren waar je gemakkelijk en snel verschillende webshops kunt vergelijken. Of je nu op zoek bent naar hengels, molens, aas, kleding of accessoires, wij hebben het allemaal voor je verzameld.

Bij Hengelwijzer.nl draait alles om jouw tevredenheid. We werken samen met betrouwbare webshops die hoogwaardige producten aanbieden. Bovendien zorgen we ervoor dat onze website regelmatig wordt bijgewerkt, zodat je altijd de nieuwste en meest populaire hengelsportartikelen kunt vinden.

Auteurs Hengelwijzer.nl

Martijn Katmans

Redacteur

🧑‍🎓 Fontys University of Applied Sciences

Voor vissers is mijn provincie, Zeeland, het walhalla. Je hebt er kilometers aan kust. Daarnaast kun je in de eveneens zoute Oosterschelde en Westerschelde vissen. En er is veel zoet water, met onder meer het Veerse Meer en Stelleplas. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik als klein jongetje vaak met een hengel in de weer ben geweest. Niet altijd met het grootste succes, maar wat ik in die jaren geleerd heb, is dat de juiste spullen een hoop uitmaken. Dan nog heb je niet de garantie dat je een vis aan de haak slaat, maar de kans is wel een stukje groter. Mijn ervaringen heb ik voor het schrijven van de teksten gebruikt.

Lionel Stute

Redacteur

🧑‍🎓

Ik ben Lionel Stute, een ervaren tekstschrijver. Met een passie voor vissen en een vlotte pen, help ik lezers de wereld van het hengelen te ontdekken en te begrijpen.

Mijn doel is om informatieve, boeiende en nuttige inhoud te creëren die vissers van alle niveaus helpt om hun vaardigheden te verbeteren en te genieten van dit prachtige tijdverdrijf. Of het nu gaat om het delen van technieken, het aanbevelen van de beste uitrusting of het verkennen van visbestemmingen, ik sta klaar om de hengelwijzer te zijn voor enthousiaste sportvissers.